zondag 22 januari 2012

Enkele lay-outs

Ik heb de laatste tijd niet stil gezeten hoor... Op het Scrapbookforum organiseren we elke twee weken een online crop. Aan de hand van een schets of een lift maken we dan met een groepje dames eenzelfde lay-out. De afgelopen keren heb ik de volgende werken gemaakt:















Creabest Gast-designer

Afgelopen zomer heb ik weer meegedaan aan de Creabest Scrapkampioenschappen, natuurlijk om mijn titel van 2 jaar geleden te verdedigen. Helaas niet gewonnen maar vorige week kreeg ik alsnog een super gaaf pakket in de brievenbus. Ik mag namelijk 2 maanden lang gast-designer zijn voor de webblog van Crebest. Ik kreeg een pakket met de 4 nieuwste lijnen uit de webwinkel, helemaal gaaf!


Vandaag heb ik een LO gemaakt met papier van My Mind's Eye: Kraft Funday. Het viel niet mee om een LO te maken met bijna alleen maar kraft-papier maar ik ben erg tevreden. Naast het kraftpapier met verschillende dessins heb ik één dessinvel, een vel cardstock en vellum gebruikt. Uit een strook vellum hem ik enkele rondjes geponst, op de LO heb ik vervolgens zowel de rondjes als de strookjes gebruikt.