zaterdag 20 oktober 2012

Bloghop Creabest

Vanwege het 10-jarig bestaan van Creabest Scrapbooking en Stempelen is er dit weekend een bloghop waarmee je een scrapbookpakket van Prima Marketing kunt winnen (uitleg hierover vind je op http://creabest.blogspot.com), en je natuurlijk heel veel inspiratie op kunt doen. Bij de bloghop kom je langs de blogs van een groot deel van het designteam van Creabest. We hebben allemaal een leuke layout, kaart(en) of project voor je gemaakt.Omdat we onze 10e verjaardag vieren, heeft iedereen iets rondom het getal 10 gemaakt!


Als bijdrage aan deze leuke bloghop heb ik een mixed media project gemaakt. Hte project is gemaakt op een stuk canvas en ik ben lekker aan de slag gegaan met Glimmermist, verf, PanPastels en sjablonen.



Als basis heb ik de canvas bespoten met glimmermist Key Lime Pie en Chalkboard mist Firefly. Met de Silhouette maakte ik een masker met de getallen '10'. Met dit masker bespoot ik het canvas met Glimmermist Pommegranate. Daarna heb ik de randen bewerkt met witte verf, hierdoor worden de randen wat vager maar blijf je de onderliggende kleuren wel goed zien. Uit cardstock sneed ik de grote cijfers en deze bewerkte in met glimmermist Pommegranate (hoekjes) en PanPastel Phthalo Green. Ook de 2 chipboardvormen heb ik bewerkt met PanPastels.

Gebruikte materialen van Creabest:

- Canvas uit het mixed media album
- Glimmermist Pomegranate, Key Lime pie en Chalkboard mist
Firefly
- Panpastels Diarylide Yellow, Turquoise en Phthalo Green
- Witte verf
- Masker Mini Swiss Dots
- Innoscence Flowers 546038
- Scallop Frames Chipboard Set
- Taartrandje
- Gouden 3D verf


Voor het winnen van het pakket krijg je van mij de letter R

Super leuk dat je langskwam tijdens deze bloghop.

Ik was de laatste in het rijtje dus hop nu door naar het blog van Creabest

Lieve groetjes,
Inge