vrijdag 30 november 2012

Online crop

Afgelopen woensdagavond hadden we weer eens een spontane online crop. Het was niet heel druk maar wel weer erg gezellig en leuk om te doen. Ik had zelf een lift gevonden en dit is mijn resultaat geworden:



De felroze pijlen heb ik gemaakt door washitape op een dessinpapier te plakken en er vervolgens pijlen uit te snijden. De randen boven en onderop de pagina zijn ook gemaakt van washitape. De spetters op het papier zijn gemaakt met zwarte India Ink.




Lieve groetjes,
Inge

woensdag 28 november 2012

Uitdaging: Trends

Op het Scrapbookforum hebben we een nieuwe reeks uitdagingen gestart. Super leuk!! Ik kreeg de volgende uitdaging van Eva:

De laatste tijd zie je veel verschillende trends op scrapbookgebied: chevron (zigzag), washitape, geklieder met verf, pagina's gescheurd uit boeken.... Je ziet ze echter zelden gecombineerd. Mijn uitdaging voor jou; combineer deze 4 trends in één LO!

Dit heb ik ervan gemaakt:


Ik heb papier met zigzags gebruikt van My minds Eye: Indie Chic, heb de 'pijlen' met verf gemaakt en witte verf op de achtergrond gebruikt, een pagina uit een oud leesboek gescheurd en hier en daar stukjes washitape geplakt.





Lieve groetjes,
Inge

Me & You Together

Scrappen met een grote foto blijf ik leuk vinden. Zeker een foto met 'lege' stukken zijn leuk op te vullen. Een pagina met een grote foto heeft maar weinig nodig maar toch kun je er veel details in kwijt!







Voor deze LO heb ik veel gebruik gemaakt van mijn Silhouette Cameo, de randen en de teksten zijn hiermee gesneden.

Met modeling paste en een masker breng je een leuk effect aan op je pagina, een klein beetje 3D, erg leuk spul om te gebruiken!

Gebruikte materialen van Creabest:

- papier: Glitz Pretty in Pink

- Klok: This&That Charming - Chipboard Accents

- Tag

- Modeling Paste

- Masker

- Silhouette Cameo

- Eyelets

Ga naar de website van Creabest Ga naar de webwinkel van Creabest

Lieve groetjes,
Inge

woensdag 7 november 2012

Amersfoort en een kaartje

Deze LO en kaartje heb ik nog helemaal niet op mijn eigen blog laten zien. Amersfoort is een erg mooie, verrassende en groene stad. Het papier van Prima - Meadow Lark past daar erg mooi bij.





Het papier heeft mooie pastelkleuren, om de kleuren nog beter tot zijn recht te laten komen heb ik alle randen geinkt met Distress Ink Tea Dye. De bloemen op het papier heb ik bewerkt met Stickles van Tim Holtz.




De bloemen op de kaart heb ik zelf gemaakt. Door 5 keer een bloem te ponsen of te snijden en deze elke keer een stukje kleiner te maken kun je een mooie bloem opbouwen. De bloemen heb ik daarna bewerkt met Stickles van Tim Holtz


Gebruikte materialen van Creabest:

- papier: Prima - Meadow Lark

- Chipboard Stickers van Meadow Lark

- Distress Ink Tea Dye

- Distress Stickles

- Medium brads pastel

- vellum

- Say it in crystals - Girl

- touw




Ga naar de website van Creabest

Ga naar de webwinkel van Creabest


Lieve groetjes,
Inge

zondag 4 november 2012

l'Arc de Triomphe

De mooie gebouwen uit de romantische stad Parijs vragen om een romantisch papiertje! Het papier van Prima Marketing Almanac past er perfect bij, evenals de mooie bloemen en een stukje kant.








Voor de layout heb ik het papier van Prima Marketing Almanac gebruikt en een pagina uit een oud muziekboek. De vlinder en de klokjes knipte ik uit het papier en de notecards en de bloemen komen eveneens uit deze mooi serie van Prima marketing.

Gebruikte materialen van Creabest:

- Papier: Prima Marketing Almanac

- Notecards en bloemen van Almanac

- Bloemen van Prima Marketing: Calcutta Dogwood Dright White

- Roosjes

- Kant

- Distress Ink Tea Dye

- Silhouette cameo

- Chipboard frames

Ga naar de website van Creabest Ga naar de webwinkel van Creabest

Lieve groetjes,
Inge