maandag 9 augustus 2010

'Toujours un paradis'

Voor de 15de editie van het magazine van Het Scrapbookforum kregen we de opdracht om een zomerse LO te maken. Voor mij is Frankrijk toch wel een ultiem vakantieland. Elke streek heeft zijn eigen karakter en mooie plekjes. De foto op deze LO is gemaakt in Colmar in de Elzasstreek, een prachtige stad waar ik 5 weken heb gewerkt en gewoond.



Voor de LO gebruikte in een 20x30cm foto. Deze foto heb ik op wit cardstock gemat. Vervolgens heb ik het geheel 'gevuld' met restjes papier en veel verschillende embellishments zoals chipboardvormen uit verschillende series en ook van Action, houten bingomuntjes, knoopje van Xenos, geponste bloem, kant, transparante voorbedrukte cirkel, verschillende types thickers en letterstickers, stempels, een tag bewerkt met glimmermist en nietjes.



Een grote foto heeft niet veel meer nodig maar het is wel een leuke manier om verschillende embellishments te combineren. Dus gooi je doos met embellishments eens op tafel en zoek er een aantal bij elkaar, zo gebruik je ook eens je embellishments die je ooit bij Action, Xenos of Blokker kocht en waar je geen raad mee weet en die maar blijven liggen!

Geen opmerkingen: