woensdag 28 april 2010

De bloemetjes buiten gezet.....

Afgelopen week ben ik veel op mijn balkon in de weer geweest. In enkele potten en de bakken aan de balkonrand zette ik afgelopen winter vele bloembollen. Helaas kwamen deze niet uit en dus heb ik alle bollen er weer uitgehaald en heb ik er kleurrijke lente-bloeiers ingeplant.


Vandaag ook nog een Amerikaanse Sering (een bloeiende heester) gekocht, deze kan 80 cm hoog worden en blijft het hele jaar groen. Daarnaast nog een mooie plant met blauwe bloemetjes gekocht, vind die kleine bloemetjes altijd zó leuk! Achter deze mooie plant staat mijn kruidenbak. Hierin heb ik momenteel weer wat nieuwe kruiden staan, namelijk: Marjolijn, Basilicum, Rozemarijn, Marokkaans Munt, Bonenkruid en Tijm.


Ook de aardappelkistjeswand is inmiddels alweer wat meer gevuld, een leuke plek om van alles in te verzamelen.


Op de tuintafel staan ook wat plantjes, lavendel, viooltjes en de uitgebloeide Hyacint heb ik buiten gezet.


Vandaag kwam ik bij de kringloopwinkel twee mooie blauw/groen-kleurige glazen vazen tegen, leuk voor in de aardappelkistjes dacht ik meteen. De gestreepte bloempotjes zijn al heel oud maar blijven leuk, lekker kleurrijk!


De twee barokke lijsten kwam ik twee weken geleden op de rommelmarkt van een kringloopwinkel tegen, uiteindelijk wil ik ze aan de muur hangen. De kroon vond ik vorig jaar op een rommelmarkt in Apeldoorn en hij blijft erg leuk!!


En ook de gemeente is de laatste tijd druk bezig geweest... mijn uitzicht vanuit het balkon is dus altijd groen. Zoals mijn vader altijd zegt: "Ik heb een hele grote achtertuin, met de gemeente als tuinman"


Bedankt voor je bezoekje!

maandag 26 april 2010

Secret Scraplift

Er is weer een nieuwe secret scraplift afgerond. Het was weer een hele uitdaging maar ik vond hem weer erg leuk! Dit keer was ik als tweede in het rijtje. Hier de resultaten van mijn groepje:

Hanny maakte het origineel:


Carla:


Mijn LO; De foto is gemaakt van een kunstwerk van Jeroen Bosch, dat te vinden is in Den Bosch. Deze kunstenaar maakte hele aparte schilderijen en kunstwerken, erg leuk om te zien! Voor de LO heb ik weinig papier gebruikt, een druk achtergrondvel doet al genoeg. Voor de letters van de titel heb ik chipboardletters beplakt met pagina's uit een leesboek.


Karin:


Gerdine:


Binnenkort heb ik nog meer om te laten zien....dan komt namelijk het nieuwe nummer uit van het magazine van Het Scrapbookforum. En daar sta ik voor het eerst met mijn werk in als nieuw DT-lid!! Ben benieuwd wat de andere dames hebben gemaakt!! Mijn werken zal ik zodra het magazine uit is ook hier even showen!!


zaterdag 3 april 2010

Veel gescrapt...

.... maar helaas niets om te laten zien! Ik ben druk bezig met mijn Marokko album waar ik tijdens het scrapweekend van vorig weekend aan ben begonnen. Het scrapweekend was overigens weer heerlijk en super gezellig! Ik heb inmiddels ongeveer de helft van mijn (140!) Marokko foto's weggewerkt. Daarnaast heb ik deze week enkele dingen gemaakt die ik helaas niet kan laten zien. Dit weekend ga ik weer lekker scrappen aan mijn Marokko project en ik hoop het jullie heel snel te kunnen laten zien! Hier nog even een paar foto's van mijn vakantie als troost voor het lange wachten.... ;)