vrijdag 13 november 2009

Scrapweekendje Midlaren

Zoals ik in het vorige topic screef ben ik afgelopen weekend een heel weekend met 29 scrapvriendinnen gaan scrappen in Midlaren. De locatie was top, het eten was lekker en ik heb echt genoten! Het was weer een supergezellig weekend en ik heb veel gelachen en gekletst maar ook veel gescrapt. Hieronder dan ook de LO's die ik heb gemaakt in 2,5 dag tijd.

Een leuke kleurrijke LO op zwarte cardstock, altijd leuk!


Op deze LO heb ik lekker met glimmermist gespeeld, erg leuk om uit te proberen


Dit papier had ik al een hele tijd liggen en het was ook erg moeilijk om mee te werken. De letters zijn bewerkt met een letterstempel en gouden embossingpoeder. Ook het vogelkooitje en de blaadjes bij de bloemen op de rechterpagina zijn gemaakt met de gouden embossingpoeder.


Ook dit papier was niet erg gemakkelijk om te verwerken maar de LO vind ik weer erg mooi geworden. De foto is gemaakt in Amerstfoort in de lente, het is een rode beuk en het lijkt net of het herfst is op deze foto.


Deze LO vind ik ook helemaal leuk geworden, het papier vind ik prachtig!


Deze LO is gemaakt voor de weekendlift. Het papier is lekker druk en daarom kon ik de lift wat simpeler houden. Rechtsonderin zit bloembinddraad vastgemaakt met nietjes. Verder heb ik veel 'glazen waterdruppels' op de LO verwerkt.


Ook voor deze LO heb ik weer druk achtergrondpapier gebruikt. Veel bloemen maakt de LO dan ook helemala af!


Deze LO heb ik gemaakt met de papierlijn Porcelain, heerlijk papier voor foto's van in en rond mijn huis.


En de laatste is weer een spread met als achtergrond kraftpapier en lekker fel dessinpapier. Ook heb ik gebruik gemaakt van tranparanten sheets. De verschillende circkels op de achtergondvellen heb ik zelf gemaakt door gekleurde inkt en embossingpoeder.


donderdag 12 november 2009

Bordenrekje & Houten Kersthart



Een hele tijd geleden heb ik dit oude bordenrekje in m'n ouders' schuur gevonden en wit geverft. Ik wist al direct waar het moest komen hangen maar ik had nog niet genoeg geschikte spulletjes voor erop en eraan te hangen. Afgelopen weekend was ik op een super gezellig scrapweekend in Midlaren en daar heb ik allereerst een houten hart bescrapt. Daarnaast ben ik maandag en dinsdag lekker gaan shoppen in Breda en daar vond ik een super leuk winkeltje waar ik enkele leuke spulletjes vond zoals het hartje met belletjes, het rode hart, het vogeltje, het kruisje en het kleine metalen bordje. Gisteren heb ik dan ook direct het rekje opgehangen en hij is leuk!!! Ik zoek eigenlijk alleen nog één of twee mooie borden voor in dit rek.



Het houten hart vond ik bij Xenos. Ik heb het aan twee kanten bescrapt met papier van Mistletoe! Met dit mooie papier is het een echt kersthart geworden.