zondag 21 februari 2010

Canvas en heel leuk nieuws!!



Vandaag is een collega van me 10 jaar in dienst en dan wordt er altijd iets leuks gemaakt door de collega's. Meestal wordt er een lijst met foto's gemaakt maar dit keer werd mij gevraagd eens een leuke scrap te maken. En natuurlijk wil ik dat wel doen. Na heel lang zoeken heb ik eindelijk een paar foto's gevonden van haar en dus kon ik aan de slag. Ik heb een canvasdoek van 40x40cm gebruikt en heb daarbij een bijpassende antieke lijst gekocht bij Action. Het papier dat ik heb gebruikt is van o.a Scienic Route, heerlijke felle kleurtjes! Daarnaast heb ik bloemen gebruikt die ik van een bos heb gehaald van Action, knoopjes, een chipboard swirl, stempels en 3Dverf.



De swirls bij de bloemen heb ik eerst gestempeld met Stazon inkt en daarna heb ik de bolletjes 'ingekleurd' met zwarte 3Dverf, dit geeft een erg leuk effect! Ik ben heel benieuwd wat ze er van gaat vinden, morgen zal ik het weten want dan krijgt ze het!



En nog een heeel leuk nieuwtje: Afgelopen week kreeg ik een mailtje van Frences van Het Scrapbookforum of ik bij hun in het Design Team wilde komen. Ik hoefde er natuurlijk niet lang over na te denken en heb meteen JA! gezegd. Ik vind het echt een hele eer dat ik gevraagd ben! Ik kom vanaf nu dus in het online magazine van het forum....hoe gaaf is dat!! Ik ben er echt helemaal trots op!


maandag 15 februari 2010

'You & Me'



Vanmiddag weer een tijdje zitten scrappen! Aan deze LO was ik een tijdje terug al begonnen en vandaag heb ik hem dan eindelijk afgemaakt. De LO is gemaakt a.h.v. van een schets voor een online crop op Het Scrapbookforum. Op de foto staan mijn ouders toen ze trouwden. Ik heb verschillende lijnen papier gebruikt en daarbij veel bloemen en andere embellishments om het geheel af te maken.




zaterdag 6 februari 2010

Kussentje met vilt

Naar een idee uit het tijdschrift '101 woonideeën' heb ik afgelopen week 3 witte, simpele kussentjes gekocht bij Leen Bakker en wat verschillende kleuren lappen vilt. De cijfers heb ik eerst vanaf de pc overgetrokken op papier en daarna uit het vilt geknipt. Deze cijfers heb ik met een groen glitterdraad op de kussenhoes gestikt. Een heel werkje maar ik vind het kussentje helemaal geslaagd...weer wat meer kleur in huis! Nu nog twee kussentjes maken maar wel met een ander motiefje...nog even denken!




dinsdag 2 februari 2010

Toe aan de lente!

Ik ben de sneeuw en de kou nu echt beu! Laat de lente maar beginnen! Om alvast in de mood te komen heb ik gisteren alle winter/herfst spullen uit huis verbannen en heb ik lekker wat bloemen en plantjes gehaald. Even wat meer kleur in huis toveren!



De zijdenbloemen vond ik gisteren bij Intratuin en waren allemaal met 50% korting, meenemen dus! Heerlijk om bij de bloemist weer die mooie kleurrijke bloemen te zien staan!



Voor het raam staan nu twee vaasjes met blauwe druifjes. Het idee van het muziekpapier kwam ik tegen op het blog van Just Jeanette. Ik vond het zo'n leuk idee, mooie lintje erom en klaar!



Deze hyacint staat ook in een mooie bloempot met muziekpapier. De theelichtjes vond ik gisteren ook bij Intratuin, heerlijke kleur vond ik het!