dinsdag 28 februari 2012

Secret Scraplift

Op het scrapbookforum hebben we weer een secret scraplift afgerond, nummer 21 afweer! Zo grappig om te zien hoe iedereen de LO lift en kleine details veranderd. Dit keer hadden we afgesproken om allemaal een witte achtergrond te gebruiken, de resultaten mogen er weer zijn hoor!

Dit is mijn resultaat:


 Dit zijn de resultaten op een rijtje van mijn groep:

Het origineel werd gemaakt door Hanny:

Femmie:

Margreet:


Frences:


Ik:


Ilona:


Cindy:


 

maandag 27 februari 2012

Magazine 21: Voorjaar! is weer uit!!

Het voorjaar komt eraan! We hangen de was lekker buiten en gaan scrappen aan een lijntje! Het designteam kreeg de opdracht om een lay out te maken aan een lijntje aan de hand van een sketch. Ook mochten we allemaal een set van 3 bij elkaar passende labels maken. 

Ik maakt de LO op een prikbord van 35x35 cm.

Voor de labels gebruikte ik glimmermist, gouden embossing poeder, vellum en kraft glassine.


Als extra item maakte ik nog twee tijdschrifthangers van broekklemmen.


Ben je nieuwsgierig naar wat de andere dames van het designteam hebben gemaakt? Hier kun je het nieuwe magazine dowloaden: http://www.hetscrapbookforum.nl/magazine.htm 

zondag 26 februari 2012

Voorjaarskrans

Gisteren heb ik weer heerlijk een middagje zitten freubelen. Ik maakte deze voorjaarskrans met vilten bloemen. Als basis voor de krans gebruikte ik een strokrans. Hierop heb ik met een lijmpistool de zelfgemaakte vilten bloemen gelijmd. Ik vind het heerlijk om het voorjaar in huis te halen met dit soort mooie kleuren. De krans hangt nu op één van de behangen panelen in de keuken.

 

Winterse kleuren

'Whaaw' dacht ik, toen ik het papier zag van Kaisercraft: 'Sweet Nothings'. Wat een mooie kleuren en prints zitten er in dit papier. Voor deze lay out met een winterse foto van mijn zusje koos ik dan ook enkele winterse kleuren uit deze paperlijn. Deze lay-out maakte ik voor de webblog van Creabest.

Voor deze lay out inktte ik alle randjes van de stukken papier en heb ik de randen van het grote vlak gedistressed met de edge distresser van Tim Holtz. Het rood witte touwtje over de foto geeft een mooi kleuraccent aan de pagina. Aan beide zijden heb ik twee gaatjes gemaakt waar ik het touwtje doorheen heb gespannen. Met de Silhouette Cameo sneed ik enkele sneeuwvlokken.


donderdag 9 februari 2012

Lachen naar het vogeltje

Vorig jaar mei waren Roy en ik een weekendje in Parijs. Onder de Eiffeltoren maakten we zelf enkele mooie foto's van ons samen. Op deze foto kijken we allebei naar boven, geen idee waarom en waarnaar maar het is wel een erg grappige foto geworden.

Deze LO maakte ik voor Creabest als gast-designer. Voor deze LO gebruikte ik het papier van Basic Grey: 'Kissing Booth'. De hartjes knipte ik uit het papier en stikte ik er per 2 hartjes op elkaar. De titel, het fotolijstje en de border onderaan de pagina sneed ik met de Silhouette Cameo. Verder gebruikte ik Washi tape, een bedeltje, eyelets, knopen en brads om het geheel af te maken. Als laatste voegde ik nog een beetje glitterlijm toe.