maandag 27 april 2009

Award!Afgelopen week kreeg ik weer een hele lieve award en dit keer van Ilonka. Nogmaals super bedankt, vind het een hele eer dat je mijn blog graag bezoekt!!

Gewonnen!Jeeeeeej, ik heb gewonnen!!! In magazine 9 van Het Scrapbookforum stond ook dit keer een leuke wedstrijd. Gebruik tenminste één hartje op je LO, verder mocht iedereen zijn/haar eigen creativiteit gebruiken. Er waren erg veel inzendingen en na twee weken stemmen blijk ik nu de winnaar te zijn!! Suuuuper leuk....ik win namelijk nooooit met een wedstrijd!! Alle dames nogmaals bedankt voor het stemmen!!!

Nieuwe vorderingen huisje

Afgelopen week ben ik weer lekker bezig geweest in mijn huisje. Ik heb de laatste tijd heel wat accessoires oververhuisd van mijn ouders naar hier en heb natuurlijk nog het één en anders bijgekocht. Bijdezen dus weer een aantal nieuwe foto's:

De slaapkamer; op het bed heb ik nog een heel aantal kussentjes gelegd en bij het voeteneind staat mijn dekenkist


Ook het kastje heb ik nu wat aangekleed


Deze nachtlampjes vond ik laatst bij de Ikea en het leuke verzilverde setje heb ik twee jaar geleden op een 'vide grenier' ofwel rommelmarkt in Frankrijk gekocht


De mooie plaat met engeltjes en de kan vond ik vorig weekend in een heel leuk woondecoratie/brocante winkeltje in Amersfoort


Deze sidetable hoort bij de grote kledingkast die in de woonkamer staan. Deze sidetable staat nu op de overloop op de 1ste verdieping. De schilderijtjes zal ik nog ophangen


Dit mooie verzilverde setje vond ik vorig jaar in een leuke winkeltje bij mijn ouders in de buurt, zij vond het weer in Frankrijk!


Dit leuke dienblad op pootjes vond ik een tijdje terug bij Kruidvat. Het roomstelletjes en de kaarskandelaar heb ik bij de kringloopwinkel gekocht en het peper en zoutstelletje heb ik in hetzelfde winkeltje gekocht als de theepot met roomstelletje van de vorige foto!


Vandaag heb ik bij Intratuin een grote plant gekocht voor in de woonkamer. Een mooie plant die weinig aandacht nodig heeft...ideaal!


Van een vriendin kreeg ik deze rode keukenspulletjes voor mijn verjaardag. Het rekje kreeg ik van mijn tante en heb ik nu wit geverft en ook mijn blikken verzameling is nu in de keuken terug te vinden. Dit alles fleurt de boel lekker op!Deze gave interieursticker kreeg ik vorige week binnen met de post en ik heb hem direct op het houten schot geplakt dat de keuken van de woonkamer scheidt. Ik heb tevens een leuk kantengordijn gekocht bij Ikea welke ik voor deze balk wil hangen om de scheiding wat duidelijker te maken

zondag 19 april 2009

weekendje Amersfoort

Dit weekend ben ik lekker een weekendje naar Amerfoort geweest samen met mijn twee vriendinnetjes! Dit weekend was nog ter gelegenheid van onze verjaardagen in maart. Vrijdagavond eerst lekker gegeten bij de Griek en daarna lekker in het hotel een wijntje gedronken en bijgekletst. We sliepen in het NH hotel van Amersfoort dat pas net is geopend en de kamer was super!

Zaterdag waren we alweer vroeg wakker en hebben we lekker de stad verkend te voet en met de rondvaartboot. Daarna lekker geshopt en op de rommelmarkt rondgesnuffeld! 's Avonds gegeten bij een verschrikkelijke Italiaan en daarna heerlijke wijntjes gedronken in een wijnbar. We zijn toen nog naar de film 'Knowing' gegaan, heel erg mooie en enge film...en daarna nog even op stap geweest in het centrum van Amersfoort.

Zondag lekker uitgslapen en heerlijk uitgebreid ontbeten en daarna naar Paleis Soestdijk geweest en lekker door de tuinen gewandeld en vervolgens (na een lange zoektocht) een goede ijssalon gevonden en genoten van het laatste zonnetje!! We hebben dus weer een heerlijk weekendje weg gehad met super mooi weer, in een leuke stad!

Hierbij een kleine fotoimpressie van Amersfoort.


En nog twee mooie foto's van de tuinen van paleis Soestdijk!

donderdag 16 april 2009

Slaapkamer en meer

Gisteravond heb ik de laatste stukjes behangen in de slaapkamer (achter en onder de verwarming....wat een rotklus. Maar voor mijn eerste keer behangen erg goed gelukt!) Vandaag heeft mijn vader het leuke kastje met de spiegel gemonteerd en geplaatst. Toen belde de winkel dat het bed binnen was dus hebben we dat ook direct opgehaald en in elkaar gezet. Vervolgens hebben we ook direct gordijnen besteld voor de beide slaapkamers en de keuken/terrasraam (helaas moet ik daar nog 4 weken op wachten...). En ik ben even naar de HEMA gefietst om beddengoed te kopen....een heeeel gaaf roze dekbedovertrek!!! Al met al is de slaapkamer nog erg kaal maar het begint nu al een echte slaapkamer te worden.... Er komt nog een lichtkleurig karpet onder het bed te liggen en het moet nog helemaal aangekleed worden met leuke spulletjes....snel dus meer foto's!! Vandaag dus voor het eerst in dit grote bed slapen en dan kan ik morgen aan de kleine slaapkamer beginnen!!

Mijn supermooie bed met mijn nieuwe deskbed!!!


Mijn gave kleine kastje met grote kapspiegel die ik beide zelf heb geschilderd en aan de binnenkant heb beplakt met plakfolie.Een schattig klein nachtkastje


De leuke groenen stoel, gevonden in een kringloopwinkel in Maastricht voor maar liefst €7,50!


Een detail van het dekbed!


En een detail van het behang en de geverfde muur. (op de foto lijkt het behang scheef of los te zitten maar dat is niet zo!!)


Vandaag hebben mijn vader en ik tevens deze mooie kast in elkaar gezet. Ik heb deze kast gevonden bij de kringloop en heeft bij de nonnen gestaan. De kast is eigenlijk een kledingkast maar ik heb hem in de woonkamer gezet met planken erin (voor mijn scrapspullen. Bij deze tafel hoort ook een kleine sidetable die op de overloop zal komen te staan.


Ook de keukeltafel is gearriveerd. Deze tafel heb ik 4 jaar geleden gekocht en geverft en heeft altijd op mijn studentenkamer in Maastricht gestaan. Hij was nu erg beschadigd maar dat heb ik maar even verergerd om een 'old look' te creeren. De stoeltjes heb ik ook eens gevonden bij de kringloop en ik vind ze erg leuk!!


Vandaag kwam tevens mijn peettante even kijken. Ze had van alles bijzich....
Deze ontzettend mooie bos bloemen!!Deze mooie taartschaal (mijn oma heeft deze ooit in een kerstpakket gekregen)


En dit leuke handdoekenrekje wat ik natuurlijk nog even zal gan verven!

zaterdag 11 april 2009

Vrolijk pasen!

Bij dezen wil ik iedereen een hele vrolijk en zonnig pasen toewensen! Ik ga morgen lekker bij mijn ouders steengrillen en maandag waarschijnlijk weer verder klussen. Vandaag zijn de eerste kastjes in m'n huis geariveerd en daarom hierbij het eerste sfeerplaatje met mijn nieuwe kastje, mooie gordijnen en lekkere taartje!!

donderdag 9 april 2009

update woonkamer

Jaaaa, de woonkamer is bijna klaar! Vandaag de kozijnen voor de tweede keer gelakt en nu alleen de twee deuren nog lakken en dan de vloer nog goed schoonmaken! Hier twee foto's van de woonkamer. Nu is alles veel rustiger qua kleur, veel champagne/roomwit, de kozijnen niet meer geel en een gave oud-roze kleur! Kleuren zijn heel moeilijk op de foto te krijgen maar dan hebben jullie een idee-tje!


dinsdag 7 april 2009

Secret Scraplift 11

Dit keer een erg leuke en snelle secret scraplift op het scrapbookforum. Het was een echte uitdaging maar ook dit keer is hij helemaal super gelukt. Alle groepjes hebben er weer hele mooie dingen van gemaakt.

Dit was het origineel:


Dit maakte Hanny als uitgangspunt:


En dit zijn de resultaten van mijn groepje:

Carla:


Ik:

Roelien:


Irene:


Cindy:


Hinke:

donderdag 2 april 2009

eerste foto's huisje!

Gisteren eindelijk de sleutel van mijn huisje gekregen. Omdat ik er direct ben gaan wonen heb ik gisteren veel schoongemaakt. Het was goed te zien dat er zo'n half jaar niet in is gwewoond, heel veel oud stof! De keuken, wc, badkamer en kleine slaapkamer zijn nu schoon. Vandaag heb ik nog het balkon geschrobd, dit was ook erg nodig want er zat veel groene aanslag op de vlonders. Nu kan ik weer heerlijk van de zon genieten. Ook heb ik vandaag de deur en raamkozijnen van de woonkamer/keuken geschuurd en alles weer stofvrij gemaakt. Ondertussen nog naar de bouwmarkten geweest om leuke behang voor de slaapkameruit te zoeken. En de buurvrouw kwam nog een welkomskadootje brengen (leuke narcisjes). Morgen de grote slaapkamer (één deur en één raam) schuren en daarna kan ik beginnen aan de deuren op de twee overlopen en de hal. Eerst ga ik nog de wc, de badkamer en het eerste halletje wit schilderen want ook dat is hard nodig. Het begint dus NU al op te schieten....

Hierbij een paar 'before' foto's. De 'after' foto's zullen snel volgen!