woensdag 12 juni 2013

Love You The Most

Tijdens een weekendje Parijs hebben we zelf veel foto's gemaakt van ons tweeën. Tsja, en dan gaat er wel eens iets mis, bij deze foto stond de camera nog helemaal ingezoomd, oops! Ach, eigenlijk wel een hele grappige foto om toch af te drukken, nietwaar?Bij opdracht 12 van het scrapkampioenschap van Creabest is het de bedoeling dat je glitters op je lay out gebruikt. Die opdracht is wel voor mij weggelegd want ik ben dol op glitters! Voor de deelnemers maakte in weer een leuke inspiratie lay out.

Ik heb het papier van Teresa Collins: Summer Stories gebruikt. In de vellen Cards, Damask en Dots zitten veel glitters. Ik gebruikte het vel met de stippen (Dots) en het stukje tekst 'A Perfect day' komt uit het vel Cards.De zwarte accolades en bloemen (rechtsonder en linksboven) heb ik bewerkt met Glitter Embossing poeder Black Glint van WOW! embossingpoeders. De vormen heb ik met de Silhouette gesneden uit zwarte cardstock en daarna bewerkt met het embossingpoeder.


Ook de bloemen bevatten veel glitters, deze zijn van Prima Marketing: Rondelle.


De titel heb ik gesneden uit witte zelfklevende cardstock voor de Silhouette. Een titel of andere kleine, gedetailleerde vormen kun je zo gemakkelijker op je lay out plakken dan met gewoon cardstock en lijm.

Gebruikte materialen van Creabest:
- Papier: Teresa Collins - Summer Stories
- Cardstock wit, zwart en groen
- Adhesive Cardstock Essentials (wit voor de titel)
- Bloemen: Rondelle Timido Flowers
- WOW! Embossing Glitter Black Glint
- VersaMark
- Heattool
- Silhouette Cameo

Silhouette Online Store:
- Love you the most
- Borders

Ga naar de website van Creabest
Ga naar de webwinkel van Creabest

Lieve groetjes,
Inge

Geen opmerkingen: