dinsdag 31 maart 2009

Productie Scrapweekend

Zoals ik afgelopen week al schreef ben ik dit weekend op scrapweekend geweest. Het was weer reuze-gezellig en ik heb veel gescrapt, gelachen, gebept, veel nieuewe mensen gezien en heel weinig geslapen! Dit is mijn gehele productie:















maandag 30 maart 2009

100 jaar oud

Vanmorgen weer even naar de kringloopwinkel gegaan en ik liep er tegen dit ontzettend mooie kastje aan. Het is eigenlijk een bovenkast, heeft een heeeele mooie kleur en leuke gordijntjes en is ongeveer 100 jaar oud. Ik heb even nagedacht en hem daarna toch maar gekocht nadat ik mijn huiskamer in gedachten weer even had omgegooid! De kleur past perfect bij de rest en ik vind dit een echte 'eye-catcher'.
Ben er dan ook suuuper blij mee!


woensdag 25 maart 2009

Aftellen....

Nog maar 2 nachtjes slapen en dan begint het Scrapbookweekend weer!!! Jeeej, heb er echt zin in, leuk om iedereen were te zien en weer wat nieuwe mensen te ontmoeten! Ik heb de meeste spulletjes al klaar gezet. Lifts gezocht en daarbij papier en foto's gevonden. Verder een hele krat, papieren tas en tote vol met spulletjes. Heb dit keer wel erg veel bij me maar ik heb dit keer niet zoveel tijd om alles uit te zoeken...want......


Nog maar 7 nachtjes slapen en dan krijg ik de sleutel van mijn huisje!!! Ik heb gisteren al wat klusspullen gekocht bij Action zoals kwasten, schuurpapier, en verfbakjes. Heb echt zin om te gaan klussen. WOensdag de 1ste krijg ik de sleutel en dan heb ik donderdag en vrijdag mooi vrij om te klussen. En daarna van 10 tot en met 17 april nog eens vrij om lekker te schuren en te verven!

vrijdag 20 maart 2009

Kastje en rekje geschilderd

En natuurlijk had ik nog wat dingen staan om wit te schilderen....een nachtkastje en een leuk bordenrekje voor aan de muur! Zo zijn ze geworden:




Scrap-aankopen

Ook heb ik de laatste tijd nog wat scrapaankopen gedaan. Een tijdje terug even bij pipoos geweest en wat vellen papier gehaald en gisteren ben ik voor het eerst naar Special memories in Venlo geweest, wat een leuke winkel zeg...en als ik dalijk in Venray woon is het nog vlakbij ook... Ik heb schandalig veel gekocht maar dan kan ik er weer even tegenaan...ze hadden ook zo'n gaaf papier!! Veel papier van Cosmo Cricket, Basic Grey, Sassfrass Lass en veel embellies per stuk verkocht (super handig)










Aankopen

De afgelopen tijd heb ik weer lekker woonassesoires geshopt bij de kringloop en andere leuke winkeltjes ...


Deze mooie spiegel heb ik goud gespoten en vond ik bij de kringloop voor 5 euro.


Deze grote lijst was helemaal bruin en kocht ik voor 2 euro bij de kringloop. Ik heb de binnenste rand afgeplakt met tape en toen de lijst goud gespoten...helemaal leuk effect!


Deze etagère vond ik in een leuk woonassesoireswinkeltje in de buurt. Ik zocht al langer zo'n ding alleen kon ik hem niet bij de kringloop vinden. Nu heb ik er eindelijk één, nu nog de borden voor erin.


Deze mooie blikken komen weer bij m'n collectie. Ik heb inmiddels al een heleboel leuke oude blikken verzameld.


Deze leuke kopjes met schoteltjes vond ik voor een prikje bij de kringloop, leuk voor op van de kastjes op voor op de etagère.


Deze ontzettend leuke eierdopjes vond ik bij de kringloop en kon ik niet laten staan....


Dit leuke memo/krijtbord vond ik bij Xenos. Helemaal leuk met de bijpassende koelkastmagneetjes waar je ook op kunt schrijven


Dit leuke hart vond ik bij een heel leuk woonassesoireswinkeltje in de buurt. In dit hart kun je foto's en kaarten steken.


Dit leuke poppetje (deurhanger) van Appeltree vond ik bij de kringloop voor een prikkie...


Deze leuke plaat vind ik zooo schattig....ik heb er nog drie in een iets groter formaat en zijn helemaal leuk om in de hal of overloop te hangen.

dinsdag 17 maart 2009

Wallhanger & doorhanger

Vandaag weer even creatief geweest en een wall- en doorhanger gemaakt. Voor de wallhanger heb ik me laten inspireren door de wallhanger van Elly uit het Scrapbookmagazine.



Als basis heb ik een stuk karton van een kartonen doos gebruikt. Deze heb ik bewerkt met witte verf en bruine Distress Ink. Het papier dat ik heb gebruikt is van K&Company "Ancestry" en alle stukken heb ik gescheurd en met Distress Ink bewerkt. Het plaatje in het midden heb ik gevonden op Internet en geprint en gemat. Ik heb het geheel in een leuke samenstelling geplakt en opgeleukt met zelfgemaakte lolliepop-bloemen, poezieplaatjes, een bingo-kaartje "Home", een touwtje (om de scheur te dichten), een stuk papier uit een muziekboek, een dominoblokje, stukjes lint en letters (van Zeeman).



Naast de Wallhanger heb ik ook een deurhanger gemaakt in dezelfde stijl. Deze heb ik gemaakt voor de wedstrijd van het Scraps-blog.



De deurhanger is hetzelfde opgebouwd als de wallhanger. Basis is van karton dat ik heb bewerkt met witte verf en bruine Distress Ink. Het plaatje heb ik wederom gevonden op Internet, deze heb ik gemat en de randen geknipt met een figuurschaar. Papier is van K&Company "Ancestry" en heb ik gescheurd en bewerkt met Distress Ink. Verder heb ik linten gebruikt (onderaan en de strik) en poezieplaatjes.